• Krimi
Faktor

Lánya megölésével vádolták - sokkoló, hogy valójában ki ölt

2016 áprilisa óta börtönben ült a férfi, akit azzal vádoltak, hogy 2 éves lánya halálát okozta - most kiderült, hogy semmi köze nem volt a gyerek halálához.

Fotó: Watauga Police Department

Fotó: Watauga Police Department

Anthony Michael Sanderst azért ítélték el, mert 2015-ben Fort Worth-i otthonukban állítólag megfojtotta 2 éves kislányát, Ellie Mae-t. A nyomozók azt hitték, hogy a férfi a kezével fogta be a kislány orrát és száját, mert dühös volt, hogy megzavarja őt a számítógépes játékban. Most azonban kiderült, hogy a kislány halálát öt éves bátyja okozta - írja a New York Post.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Sanders állította, hogy ártatlan, és hogy ő már eszméletlenül találta a kislányt, mikor a fia szólt neki, hogy Ellie nem lélegzik, de a bíróság elítélte, és a férfit börtönbe zárták. A testvérét és apját is elveszítő kisfiú sokáig nem tudta feldolgozni a történteket, de pár hete sírva bevallotta anyukájának, hogy ő ölte meg Ellie-t. A két gyerek ugyanis játszott, és a fiú egy párnát szorított húga arcára, mert nem tudta, hogy ezzel veszélybe sodorja.

    Az új információk birtokában újra levezették a nyomozást, és végül Sanderst ártatlannak találták, és szabadon bocsátották.

    Kommentek:

    Top 16