• Kultúra
Faktor

Frank Car­ter and the Ratt­les­na­kes az Ak­vá­rium Klub­ban

Ma­gyar­or­szá­gon elő­ször az Ak­vá­rium Klub­ban ad kon­cer­tet Frank Car­ter and the Ratt­les­na­kes. A ze­ne­kar az End of Suffe­ring című leg­újabb al­bu­má­val ér­ke­zik már­cius 30-án, a KisHallba.

Három a magyar igazság:

Blossom és a Modern Ruin lemezek lélegzetelállító, kegyetlenül hatékony 'csapásai' után elérkeztünk a Frank Carter and the Rattlesnakes End of Suffering című harmadik albumához.

Az album - amit mindössze hat hónap alatt rögzítettek 2018 nyarának londoni hőhulláma alatt - nevét a buddhista kifejezésről kapta, amely megvilágosodást jelent. A zenekar az érzékek teljesen új birodalmába vezet, az album negyven percnyi érzelmi hullámvasút, tűzforró slágerekkel, mély balladákkal és fájdalmasan őszinte grunge szerelmes dalokkal. A zenekar a következőt nyilatkozta legújabb albumáról: "A semmitmondó pop és a megújulásra képtelen rockzene korában az End Of Suffering pontosan azt teszi, amit minden nagyszerű zenének tennie kell: felemel és felkavar." Alig több mint két hónap múlva élőben is meghallgathatjuk:

Frank Carter and the Rattlesnakes március 30-án az Akvárium Klubban!

További érdekességeket megtudhatsz a Facebookon, jegyeket pedig itt vásárolhatsz a koncertre!

Kommentek:

Top 0