• Sport

Új időpontban a Fradi-Újpest

A magyar labdarúgó bajnokság 18. fordulójának legjobban várt meccse a Ferencváros-Újpest. A mérkőzést eredetileg 18 órakor játszották volna, egy időben a franciaországi Európa-bajnokság csoportjainak sorsolásával. Mivel mindkét eseményt élőben közvetíti a m4 tévécsatorna, ezért a Ferencváros-Újpest meccs később fog kezdődni.

Fotó: mlsz.hu

Fotó: mlsz.hu

Jövő hét szombaton, azaz december 12-én 18 órakor kiderül, hogy kik lesznek a magyar válogatott ellenfelei a 2016-os Európa-bajnokságon. A magyar csapatot a harmadik kalapból fogják húzni. Az eredeti menetrend szerint ekkor rendezték volna a Ferencváros-Újpest meccset is.

A Faktor korábban megkérdezte Vági Mártontól, az MLSZ főtitkárától, hogy várható-e, hogy az MLSZ változtat az egybeesés miatt az NB1 menetrendjén, de a főtitkár azt mondta, hogy nem teszik más időpontra a meccset.

Végül mégis később játsszák le a meccset, mert az m4 élőben közvetíti mindkét eseményt. Mivel a sorsolás időpontját nem lehet megváltoztatni, ezért a Fradi-Újpest lesz más időpontban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Ferencvárosi Torna Club közös megállapodása értelmében az FTC-Újpest rangadót december 12., szombat 18.00 helyett 19.30-kor rendezik a szurkolók érdekében, hogy semmiről se maradjanak le.

- írja a fradi.hu.

A két csapat korábban a 8. fordulóban játszott egymással, akkor a Ferencváros Böde Dániel két góljával nyert 2-1-re.

A mérkőzés összefoglalója:

Top 0