• Külföld
Faktor

Zokogó gyerekekre figyeltek fel: magukra maradtak a kicsik a forró autóban

A szülők azt mondják, nagyon sajnálják a történteket.

Megmentették a gyerekeket. (Képünk illusztráció.)

Megmentették a gyerekeket. (Képünk illusztráció.)

Múlt héten egy házaspár elment túrázni, gyerekeiket pedig a felforrósodott autóban hagyták. A síró gyerekeket végül egy rendőr szabadította ki. A szülők rettentően sajnálják a történteket.

A breznóból származó szülők pénteken vallomást tettek a rendőrségen a történtekről. A felnőttek a Brekovban lévő várhoz mentek túrázni, míg gyerekeik a hátsó ülésen aludtak.

Kicsit távolabb mentünk az autótól, míg a lányok a hátsó ülésen aludtak. Azt hittük, hogy tovább fognak aludni. Csakhogy ők felébredtek, egy arra járó hölgy pedig értesítette a rendőrséget

– mondta az apa a Paraméter szerint. A szemtanúk azt állítják, a gyerekek sírtak és meg voltak rémülve a felforrósodott autóban. Végül a hőségre való tekintettel a rendőr szolgálati fegyverével betörte a kocsi ablakát, majd kiszabadította a gyerekeket.

Mikor visszatértünk, láttam, ahogy egy nő a karjában tartja Barborkát. Egyáltalán nem volt igaz, hogy meg lett volna izzadva, vagy ilyesmi

– tette hozzá az apa. Mindkét szülő azt állítja, hogy azelőtt sosem hagyták magukra gyermekeiket az autóban. Nagyon sajnálják a történteket. 

Kommentek:

Top 16