• Külföld
Faktor

Fordulat az eltűnt Maddie ügyében, előkerült egy "hasonmás"

A rejtélyes lány azt mondja, ő Maddie, az évek óta eltűntként keresett lány.

Egy fiatal lány Twitter üzenetben tette közzé, hogy ő az éve óta eltűntként keresett kislány, Madeleine McCann. Harriet Brookes részletesen kifejtette, hogy miért is lehet ő a világszerte keresett Maddie.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A lány azt mondja, nem hisz az összeesküvés-elméletekben, de komolyan gondolja, hogy ő Maddie, ezért most nem nagyon tudja, mitévő legyen - írja a ladbible.com. A tini egy képeket is posztolt, hogy megmutassa a megdöbbentő hasonlóságot közte, és az eltűnt kislány között.

    Mindez sokak számára elég meggyőzően hangzott, de mégis van egy kizáró ok, ami megdöntötte a lány különös elképzelését. Amikor ugyanis Maddie 2007-ben Portugáliában eltűnt, három éves volt, ami azt jelenti, hogy most 14 éves lesz. Harriet azonban több mint 18 éves.

    2007. május 3-án tűnt el rejtélyes körülmények között Madeleine McCann. Este a hároméves brit kislányt szülei az ikertestvéreivel együtt lefektették a portugáliai Praia da Luz üdülőfaluban, majd átsétáltak a szállásuktól alig ötven méterre lévő étterembe, ahol a barátaikkal beszélgettek. Kate McCann este tíz órakor hazaugrott, hogy megnézze a kicsiket, de hűlt helyét találta az ikrek mellett Maddie-nek.

    Kommentek:

    Top 16