• Külföld
Faktor

Fordulat az eltűnt Maddie ügyében, feltűnt egy maszkos férfi

Megrázó részletre derült fény.

Forrás: AFP/Melanie Maps

Forrás: AFP/Melanie Maps

Újabb részletek láttak napvilágot a háromévesen eltűnt Madeleine McCann ügyével kapcsolatban. A Netflix dokumentumfilmje egy maszkot viselő férfiről számolt be, akinek köze lehet a kislány elrablásához.

A filmben elhangzik, hogy Maddie eltűnésének idején egy szexragadozó ólálkodott Portugáliában, akinek 28 támadás írható a számlájára. Ráadásul az orvosi maszkot viselő, perverz alak annak az apartmannak a közelében is lecsapott, ahonnét Maddie eltűnt - írja a Daily Star.

Olyan esetről is beszámoltak, amely szerint egy kislány arra ébredt, hogy egy maszkos férfi fekszik mellette. Annyi bizonyos, hogy a rejtélyes támadó az egyik, akit Maddie elrablásával gyanúsítanak.

Egy bennfentes nyomozó, Anthony Summers és felesége szerint a helyi Külügyi Hivatal nagyot hibázott, hogy nem hívta fel a támadó jelenlétére a Portugáliába utazók figyelmét, pedig ha erről tudtak volna a szülők, biztosan nem hagyták volna egy percre sem egyedül gyermeküket.

Maddie 3 évesen tűnt el egy családi nyaralásról Portugáliában, 2007. május 3-án. Szülei vacsorázni mentek egy közeli étterembe, ezért nem voltak a kicsi mellett az eset idején. Ügye azóta megoldatlan. 

Kommentek:

Top 0