• Belföld
Faktor

Fordulat a soroksári gyilkosság ügyében, nem történt nemi erőszak

Az özvegy is megdöbbent az orvosszakértői vizsgálat eredményén.

Az igazságügyi orvosszakértő azt állapította meg, hogy gyilkosa nem erőszakolta meg a soroksári futónőt - értesült a Blikk. Ez akkor derült ki, amikor a gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter ügyvédje áttanulmányozta az ügy több ezer oldalnyi iratanyagát.

Lichy József a lapnak azt mondta, ez rengeteg kérdést felvet, hiszen eddig az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt, ami azonban a továbbiakban már nem igaz.

A lap szerint a holttesten több helyen megtalálták az elkövető vérét, izzadságát, de ondót nem, az csak az áldozat személyes holmiján volt.

Az ügyben öt év után, idén szeptemberben az hozott áttörést, hogy a laboratóriumi vizsgálatok egyezést mutattak a holttesten rögzített anyagmaradványok és az öt éve betörés és lopás miatt börtönben lévő R. Szilveszter DNS-mintája között. A férfi azt elismerte, hogy az adott időben a helyszínen járt, de a gyilkosságot tagadta.

Az özvegy megdöbbent, amikor értesült róla, hogy a gyilkosság előtt vélhetően nem történt nemi erőszak. A portál szerint ő hiába kérte, nem kapta meg az orvos szakértői papírokat.

Kommentek:

Top 0