• Külföld
Faktor

Fordulat a kis Maddie ügyében, ebben reménykednek a szülők

Egy percre sem adták fel, most újabb segítséget kapnak.

Forrás: AFP/Melanie Maps

Forrás: AFP/Melanie Maps

Újabb reményt ad az eltűnt Maddie McCann szüleinek az, hogy a kislány eltűnését egy igazságügyi szakértő fogja vizsgálni, aki már több rejtélyes bűnügyi eset megoldásán dolgozott.

"Olyan esetek megoldásában vettem részt, amelyek teljesen reménytelennek tűntek" - mondta Angela Gallop, aki most maga is megvizsgálja Maddie eltűnésének körülményeit - írja a dailystar.co.uk.

Gallop többek között annak a 19 éves fekete diáknak a megölését is vizsgálta, akit még 1993-ban egy dél-londoni buszmegállóban minden ok nélkül halálra késeltek. Stephen Lawrence ügyében az ő munkája hozott fordulatot, amikor felfigyelt egy egészen apró vérfoltra.

Munkája ígéretes lehet Maddie ügyében is, akinek 2007-ben veszett nyoma Portugáliában: a kislány egy hotelból tűnt el, míg szülei a közelben vacsoráztak. A rendőrségnél az eltűnésről eddig körülbelül 40.000 dokumentum készült, de az ügy máig megoldatlan maradt.

A kis Maddie szülei azonban egy percre sem adták fel a reményt, mert szerintük semmi nem utal arra, hogy baja esett a kislánynak.

Kommentek:

Top 0