• Belföld
Faktor

Fordulat a Fanni-ügyben, ezt tette a gyanúsított

B. László ellen más bűncselekmény miatt is nyomoznak.

Újabb részletekre derült fény Fanni feltételezett gyilkosával kapcsolatban. A fiatal dunaújvárosi férfi, B. László ellen más bűncselekmény miatt is nyomoznak a hatóságok.

A 2017 novemberében eltűnt, előtte a bankból több millió forintot felvevő lányt  a rendőrség gyanúja szerint nyereségvágyból megölő fiatalember ellen költségvetési csalás miatt indítottak eljárást - írja a Blikk.

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal nyomozói azzal gyanúsítják, hogy még korábban nem fizetett be több millió forint értékű áfát

– erősítette meg az információt B. László ügyvédje, dr. Bálint Roland. Amennyiben a költségvetési csalás miatt bűnösnek találják, B. László komoly pénzbírságra számíthat, ám jogi képviselője szerint ennél összetettebb az ügy.

"Ami érdekes, hogy a legutóbbi meghallgatásán, amikor a nyomozási bírónak kellett döntenie arról, hogy házi őrizetbe kerülhet-e vagy sem, végül azzal indokolták, hogy rácsok mögött kell maradnia, hogy több bűncselekmény is lehet a rovásán, és amíg nem járnak a végére, addig nem lehet szabadon" – mondta a férfi jogi képviselője, aki szerint védence ellen egyik nyomozást sem zárják le januárban, emellett még ők sem kaptak meg néhány iratot, amelyek segíthetnének a védekezésre való felkészülésben.

Bár máig nem tudni, mi történt Novozánszki Fanni eltűnésének napján, az elmúlt, több mint egy évben számos teória látott napvilágot. Egyesek úgy vélik, a fiatal lány holttestét krematóriumban égették el, míg más vélemények szerint a veszprémi erdőben vagy a szalkszentmártoni bányatóban kellene keresni őt.

Kommentek:

Top 0