• Sport
Faktor

Folytatódik a szexvideó-zsarolási botrány: már gyanúsítják Benzemát!

Nem egy kedves, pusztán csak focista társa érdekeit néző sportember a továbbiakban a rendőrség szemében Karim Benzema, hanem mondhatni bűnöző. Gyanúsított lett, amiből arra lehet következtetni, hogy aktív szerepet játszhatott a másik francia válogatott focista, Mathieu Valbuena megzsarolásával.

Tegnap derült ki egy lehallgatott telefonbeszélgetés alapján, hogy Benzema nem egyszerű közvetítő volt, ahogy korábban állította, hanem minimum rá akarta beszélni Valbuenát, hogy fizessen, hogy ne hozzák nyilvánosságra a róla készült szexvideót. Ma ezt egyébként már Benzema tagadta. Szerinte éppen, hogy le akarta beszélni erről. Az Europe 1 rádió tegnapi adásából persze nem ez derült ki.

Rosszul viseli. Fotó: Europress / Pierre-Philippe Marcou - AFP

Rosszul viseli. Fotó: Europress / Pierre-Philippe Marcou - AFP

Rendkívül élénkek voltak ma Benzema ügyvédei, egyik francia médiumból mentek a másikba. Általában fenyegetőznek is, hogy mindenkit beperelnek, igaz, eddig -úgy tudjuk- még nem tették meg.

Az egyik ügyvéd kutyakomédiának nevezte az eljárást, másik arról beszélt, hogy sárba tiporták Benzema becsületét, és elképesztőnek nevezte, hogy előbb lesz valaki gyanúsított egy zsarolási ügyben, minthogy magát a megzsaroltat a rendőrség kihallgatná. Valbuenát ugyanis csak a jövő héten hallgatják meg.

Ami viszont kétségtelenül biztosra vehető: az egyik ügyvéd arról beszélt, hogy Karim Benzema rosszul van, rosszul viseli, ami most vele történik.

Top 0