• Krimi
Faktor

Teherbe esett egy 11 éves kisfiútól a pedofil nő, férje szolgálatból hazaérve tudta meg

A nő több éven át zaklatta a gyereket azután is, hogy megszülte a gyerekét.

A floridai rendőrök letartóztattak egy 25 éves nőt, aki éveken át többször is lefeküdt egy nála 11 évvel fiatalabb fiúval – jelentette a helyi sajtó. Az ügyben nyomozó rendőrök elmondása szerint Marissa Ashley Mowry 2014 januárjában szexelt először a gyerekkel, aki akkor még csak 11 éves volt.

A nő egyszer csak terhes lett, és 2014 októberében meg is szülte közös gyermeküket. A fiúval nem szakadt meg a kapcsolatuk, és a hatóságok szerint az elkövetkező években többször is közösültek, egészen az idei évig.

A hatóságok áprilisban kezdtek el nyomozni az ügyben, egy névtelen bejelentés után – közölte a KRON4 televízió. Mowry a nyomozóknak először azt állította, hogy a kisfiú erőszakkal vette őt rá a közösülésre, amikor egy megfázás miatt „erősen be volt gyógyszerezve”.

Később azonban tagadta, hogy ez egyáltalán megtörtént volna, egy, a fiúval folytatott telefonbeszélgetés alatt, amit a hatóságok lehallgattak.

A nőt kedden tartóztatták le, és eleinte szexuális támadás, valamint 12 évesnél fiatalabb áldozat ellen elkövetett nemi erőszak vádjával indítottak eljárást ellene. Letartóztatása után azonban újabb 14 vádat emeltek ellen.

A Mowry ellen felhozott nemi erőszak vádjáért Floridában akár halálbüntetés is járhat. Ha bűnösnek találják, kötelezően tényleges életfogytig tartó börtönbüntetésre kell ítélni.

Az áldozatról semmilyen információt nem hozták nyilvánosságra, és azt sem közölték, honnan ismerték egymást, mert azzal azonosíthatóvá válhatna a kisfiú.

A nő és az akkor még 11 éves fiú kapcsolatából született, jelenleg már 3 éves gyermeket egy „megbízható felnőttnél” helyezték el – közölte a helyi rendőrség.

A nő szomszédai közben a WESH televíziónak elmondták: Mowry barátját nem rég vezényelték haza egy katonai kiküldetésből, és a férfit sokkolta, hogy a nő egyik gyerekének egy gyerek az apja.

A nőnek egyébként két gyermeke van, és jelenleg terhes egy harmadikkal. A hatóságok egyelőre csak azt tudják biztosan, hogy az egyik gyermek a megrontó kapcsolatból származik.

Kommentek:

Top 0