• Krimi
Faktor

Filmre vették, ahogy megerőszakolják a 14 éves lányt

Három tizenéves, két fiú és egy lány erőszakoskodott egy 14 éves lánnyal Hamburgban. Gyilkossági kísérlettel is vádolják őket.

Hamburgban erőszakolták meg a 14 éves lányt, majd eszméletlenül magára hagyták a szabadban. A lány rövid időn belül magához tért és segítségért kiáltott - ez lehet, hogy az életét mentette meg, ugyanis a hőmérséklet akkor éppen fagypont alatt volt, a lány pedig csak könnyű ruhát viselt, mondta a hamburgi államügyészség szóvivője.

A három támadót, egy 16 és egy 14 éves fiút, illetve egy 15 éves lányt szexuális erőszakkal, gyilkossági kísérlettel és életveszélyes testi sértéssel vádolják. A lányt őrizetbe vették, a két férfit, akik valószínűleg szerbek lehettek, még keresik - írja a Spiegel.

A kerületi hivatal azt mondta, hogy az áldozat gyámügyi gondozás alatt állt, és egy állami gondozottak számára fenntartott lakásban lakott. Több újság arról számolt be, hogy a 15 éves lány hívta meg a többieket a lakásba. Ott pedig olyan sok alkoholt ittak, hogy a 14 éves lány eszméletlen lett, a két fiú pedig megerőszakolta, a 15 éves lány pedig mindezt lefilmezte. Ezután az áldozatot kivitték a hátsó udvarra és ott magára hagyták. Erre azonban ő már nem emlékezett.  

Az államügyészség adatvédelmi okokra hivatkozva több részletet nem említ az ügyben.

Top 0