• Külföld
Faktor

Fiatal fiút csábított el a tanárnő, az osztályteremben is közösült vele

Volt, hogy egy másik diákot kért meg arra, hogy az aktus ideje alatt őrködjön.

Illusztráció.

Illusztráció.

A gyerekmolesztálás, valamint kiskorúval történő közösülés vádjával letartóztatott Brittany Zamora telefonon hívta fel áldozata apját, és megpróbálta elérni, hogy bíróságon kívül rendezzék az ügyet. A beszélgetést az apuka felvette - írja a insideedition.com.

A férfi hallani sem akart arról, hogy a 27 éves tanárnő megússza büntetés nélkül az esetet. Amikor a nő férje is a telefonhoz ment, hogy nejét védje, az apuka neki is megmondta, hogy a felesége egy szörnyeteg, aki kihasználja a gyerekeket.

Zamora a Maricopa megyei fogdában van, a májusban kezdődő tárgyalásra vár. A tanárnőt tavaly márciusban tartóztatták le, miután a szülők feljelentést tettek ellene a rendőrségen. Az tűnt fel nekik, hogy fiuk furcsán viselkedik, ezért egy gyerekfigyelő programot raktak a mobiljára, hogy lássák, kivel és miről beszélget. Ekkor vették észre a tanárnővel folytatott beszélgetéseit, amiből nyilvánvalóvá vált, hogy mi történik kettőjük között.

Azóta kiderült, hogy a tanárnő még az osztályteremben is simogatta a 13 éves fiút, miközben a többi gyerek egy videót nézett. Más alkalommal pedig egy másik diák előtt szexelt a gyerekkel, arra kérve a másik fiút, hogy maradjon ott, és figyeljen arra, hogy senki se lássa meg őket.

Kommentek:

Top 0