• Krimi
Faktor

Újabb részlet derült ki a Fertő tóban talált holttestről

Eddig úgy tűnt, hogy a holttest egy magyar nőé lehet.

Az osztrák Ö24-re hivatkozó lapok igen valószínűnek vélték szerdán, hogy magyar gyilkosság áldozatának holtteste került elő a Fertő tóból, így VV Fannié vagy a darnózseli hentes feleségéé, N.-né K. Judité. Az előbbit már aznap kizárták.

Illusztráció.

Illusztráció.

Csütörtökre virradóra azonban az osztrák portál bennfentes információkra hivatkozva állította, hogy a gyilkossággal vádolt hentes felesége ugyanúgy nem lehet az áldozat, mint az eltűnt tévésztár. Kijelentették azt is, hogy a maradványok egy testből származnak. Most a magyar szálak elvarrása után az Ausztriában – annak elsősorban keleti részében – eltűnt nők eseteit vizsgálják át még alaposabban – írja a Kisalföld.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Fertő tó nyugati felén, az ausztriai Ruszton talált fej nélküli holttestről azt a feltételezést tették közzé osztrák lapok, hogy magyar áldozatról lehet szó, mert osztrák eltűntekkel nem mutatnak egyezőséget a sekély vízben lelt maradványok.

    A darnózseli nőt a vád szerint 2014 májusában ölte meg a férje. N. Jánost bizonyíték hiányában felmentették, de októberben az ítélőtábla ezt a döntést hatályon kívül helyezte és Tatabányán elölről kezdték a pert. Judit holtteste sem került még elő, de belső szerveinek szövetmaradványait megtalálták a zseli réten. A vád szerint gyilkosa eltüntette, megsemmisítette a testet.
    Kommentek:

    Top 16