• Kultúra
Tóth Balázs

Fer­ge­te­ges kon­cert­tel jön a Ko­wal­sky meg a Vega

A Ko­wal­sky meg a Vega ze­ne­kar ha­gyo­mány­te­remtő szán­dék­kal, min­den évét az or­szág va­la­me­lyik nagy kon­cert­hely­szí­nén kezdi meg. Ez­út­tal vissza­tér­nek a Papp László Bu­da­pest Sport­aré­nába, és egy fer­ge­te­ges kon­cert­tel nyit­ják meg a 2020-as évet!

A csapat az elmúlt években sikert sikerre halmoz, nagylemezeik rendre többszörös platinalemez minősítést érnek el, dalaikból sorra slágerek születnek, és persze koncertjeiket országszerte hatalmas érdeklődés övezi.

A 2019-es mini európai turnét, majd a hazai országos turnét és a nyári fesztiválszezont követően a fiúk teljes erővel a 2020-as évet indító Aréna-koncertre fókuszálnak.

A február 15-i nagykoncertre meglepetésekkel, vadonatúj műsorral és vadonatúj dalokkal készülnek, melyeket a közönség élőben először ott hallhat majd. A fantasztikus show-t hihetetlen fény- és látványvilág egészíti ki, természetesen az elmaradhatatlan nagy slágerekkel együtt, mint például a Hála Veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Mindenem.

Indítsd az év koncertszezonját a Kowalsky meg a Vegával, és űzzük el a telet együtt!

Jegyeket itt tudsz rendelni.

Kommentek:

Top 0