• Belföld
Faktor

Fenyegető telefonokat kap a meggyilkolt szekszárdi kislány családja

Furcsa telefonokat és halálos fenyegetéseket kap a 6 éves Leonetta családja.

Nincs már szükség állandó rendőri jelenlétre a szekszárdi Patak utcában, ahol néhány nappal ezelőtt még forrtak az indulatok, és vérbosszút kiáltott a kis Leonetta édesapja, Gábor. Rokonai elmondása szerint a picit egy vascsővel verték halálra, testére lemeztelenítve bukkantak rá.

Mostanra, mint azt a Blikknek a gyászoló szülő telefonon elmondta, az utcát már nem vigyázzák egyenruhások, lecsillapodtak a kedélyek, nem kell attól tartani, hogy dühös rokonok elégtételt vesznek valakin fájdalmukért.

"Nagyon fáj, hogy elvesztettem a gyermekemet, de napokkal a tragédia után már belátom: nincs értelme a családon belüli gyűlölködésnek. Sajnos már semmi nem hozhatja vissza a kislányomat, éppen ezért a jó istenre és a bíróságra bízom az igazságszolgáltatást" – csuklott el a gyászoló családfő hangja. Azt is elmondta, a szörnyűség óta ízléstelen telefonhívásokat kapnak.

"Napjában többször csörög a telefon, de amikor felvesszük, nem szól bele senki. Morgás hallatszik, máskor pedig mintha két fémet ütnének össze. Néhány esetben pedig azzal fenyegettek meg minket, hogy ránk gyújtják a házat" – mesélte teljes megdöbbenéssel Gábor.

"Nem értem, miért teszik ezt velünk, nem ártottunk mi senkinek. Eszembe jutott már az is, hogy esetleg rendőri védelmet kérjünk, úgy talán biztonságban lennénk" – tette hozzá a családfő.

Kommentek:

Top 0