• Belföld
Faktor

Fenyő János véres ruháit elkérte a felesége

Az asszony a gyilkosság után teljesen magába fordult.

Fenyő feleségét, Kristyán Juditot annyira megviselte a gyilkosság, hogy külföldre költözött a gyermekeivel. A 24.hu szerint, amikor a hatóságok néhány éve a jogi képviselőjén keresztül megkérdezték tőle, hogy igényt tart-e volt férje vérrel átitatott kabátjára, ingére és nadrágjára, akkor igennel felelt. Pedig akkor már tíz éve új szerelme volt. Azt mondta, örökre hálás lesz nőgyógyászként dolgozó új párjának, hogy kihúzta a gödörből.

Férjével való kapcsolatára pedig így emlékezett hat évvel a gyilkosság után: "Először egyikünk sem kedvelte a másikat úgy, mint férfit vagy nőt. Én egy felfújt hólyagnak tartottam, ő pedig egy kényeskedő lányt látott bennem" – mesélte korábban az Elite magazinnak. A kezdeti ellenszenvből aztán óriási szerelem lett. Fenyő tenyerén hordozta a híres modellt. 1994-ben pedig megszületett lányuk, Judit. A nő pár évvel később később ismét várandós lett. Fenyő azonban egyszer sem vehette kézbe a fiát. Három nappal a meggyilkolása előtt tudta meg ugyanis, hogy ismét apa lesz.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az özvegy sokáig magába zárkózott. Az sem vigasztalta, hogy Fenyő örököseként hirtelen ő lett hazánk második leggazdagabb asszonya. Legutóbb 2010-ben került be a leggazdagabbak közé, 11 milliárd forinttal. Jelenleg egy kis svájci faluban él. Nyaranként azonban, ha teheti, hazajön, hogy felkeresse a régi barátait és szeretteit.

    A lakhelyelhagyási tilalommal sújtott Gyárfás Tamás közben úgy döntött: a közeljövőben nem fog nyilatkozni a Fenyő-gyilkosság ügyében. A PestiSrácok.hu-nak Gyárfás elmondta: ügyvédje, Bánáti János tanácsára határozott így, ugyanakkor nem zárja ki, hogy az eljárás egy későbbi szakaszában újra megszólal majd az üggyel összefüggésben.

    Kommentek:

    Top 16