• Belföld
Maksa Mónika

Forgalomkorlátozás lesz a Clark Ádám téren

Keddtől szombatig korlátozzák a forgalmat a Clark Ádám téren, a Lánchíd budai hídfője alatti villamosalagút felújítása miatt. A munkát késő este, éjszaka és hajnalban fogják végezni.

A Clark Ádám téren lévő körforgalom új burkolatot kap majd, ezért egy éjszakára a tér egyik felét, a következő éjszakára pedig a másik felét fogják lezárni.

A harmadik éjjel az egész körforgalmat, a Lánchidat és az Alagutat is lezárják. Emiatt az arra közlekedő buszok forgalma is változik.

A Lánchíd másik oldalán lesz a forgalomkorlátozás.

A Lánchíd másik oldalán lesz a forgalomkorlátozás.

Fotó: Sulyok László

EZT IS AJÁNLJUK:

    Kedden 22 órától szerda hajnal 5-ig lezárják a körforgalom északi felét, amely a Fő utcához esik közelebb. A Fő utca a Jégverem utcától a Clark Ádám térig zsákutcává válik, a térre nem lehet majd kihajtani. Ekkor a Lánchíd utcából balra az Alagútba, illetve a Lánchídról balra a Lánchíd utcába ideiglenesen nem lehet majd bekanyarodni.

    Szerdán 22 órától csütörtök hajnal 5-ig a körforgalom déli felét lehet csak használni mindkét irányban. Ekkor a Fő utcából balra, a Lánchíd irányába csak a BKV-buszok haladhatnak, az Alagút felől pedig a Fő utcába balra ideiglenesen nem lehet majd bekanyarodni.

    Pénteken 23 órától szombat reggel 7-ig a teljes Clark Ádám téri körforgalmat, valamint a Lánchidat és az Alagutat is lezárják.

    A Lánchíd helyett az Erzsébet hídon vagy a Margit hídon lehet a Duna felett átmenni. A budai északi-déli irányú forgalomhoz a budai alsó rakpartot vagy a Krisztina körút, Attila út-Margit körút útvonalat érdemes választani – írja az MTI.

    Top 16