• Krimi
Faktor

Féltette a babáját, lelőtte a betörőt

Mi nem hívunk rendőrt! Ez volt a ház bejárata fölé írva egy fából készült pisztoly fölé. A fegyveres betörő vagy nem vette észre, vagy nem érdekelte a figyelmeztetés, hogy a bentlakók megvédik magukat.

Bárhogy is volt, rosszul járt, mert azóta kórházban van lőtt sebekkel, igaz, egyik sem életveszélyes. Egy indianapolisi házba tört be a férfi szombat délután, fél egy körül. A házban egy csecsemővel volt otthon az anyja. A betörő készülhetett arra, hogy otthon vannak, mert kábelkötöző is volt nála, meg egy adóvevő. Valószínűleg társa is volt.

A képen látható a bejárat fölé aggatott pisztolyos cégér-szerű mottó: mi nem hívjuk a rendőrséget.

A nő meghallotta, hogy betörték a gyerekszoba ablakát, és azonnal felhívta a férjét, hogy szerinte betörő van a házban. Letette a telefont, elővette a pisztolyát és elindult a gyerekszoba felé. A betörő épp kijött a szobából, mikor összetalálkoztak. A nő tétovázott a rémület miatt, így a betörő azonnal ráfogta a fegyvert és lőtt is. Mivel rosszul célzott, a golyó elkerülte a nőt, aki viszont egyből válaszolt. Tüzelni kezdett és többször eltalálta a betörőt - írja a Fox59.com.

Az indianapolisi rendőrparancsnok azt mondta, hogy meglepte őket az eset, mert ez egy külvárosi rész, ami teljesen csendes, békés emberek lakják.

Top 0