• Krimi
Faktor

Életveszélyesen megverte barátját egy budapesti férfi, ostoba félreértés történt

Azt hitte ismerőse ellopta a táskáját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére pénteken érkezett bejelentés egy józsefvárosi kórházból, hogy egy férfi bántalmazásból eredő súlyos fejsérülésekkel jelentkezett orvosi ellátásra.

Illusztráció.

Illusztráció.

Kiderült, hogy a sértett október 22-én ismerkedett meg egy erzsébetvárosi sörözőben egy Attila nevű férfivel, aki másnap azzal hívta fel őt, hogy a sörözőből eltűnt a táskája és úgy gondolja, azt a férfi vitte el. A két férfi végül, hogy tisztázzák a történteket, találkozott egymással, ekkor azonban a sértettet ismerőse többször ököllel megütötte.

Később, miután visszamentek a sörözőbe kiderült, hogy a férfi gyanúja valótlan volt és táskáját nem a sértett vitte el. A bántalmazó végül bocsánatot kért viselkedéséért és mindketten távoztak. A sértett miután hazament, rosszul lett és már csak a kórházban, az orvosi vizsgálatokat követően derült ki, hogy sérülése életveszélyes.

Az nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves fóti F. Attilát, akit egy újpesti lakásban pénteken este elfogtak.

F. Attilát életveszélyt okozó testi sértés miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették és előzetes letartóztatását kérték - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0