• Külföld
Faktor

Tartottak a kocsmában a papoktól, nem engedték be őket

Hét anglikán szeminarista tért be szombaton este a City Arms nevű cardiffi kocsmába. Mindegyikükön papi öltözék volt, ez tévesztette meg a bár munkatársát. Azt hitte ugyanis, hogy jelmezes legénybúcsúsok érkeztek, nem pedig valódi lelkészek. Attól tartott, hogy ha berúgnak, randalírozni fognak.

Michael Doyle atya elmondta, hogy társaival ünnepelni indultak, mert Peter Mclaren atyát aznap szentelték pappá a Metropolitan katedrálisban. Azért a City Armsba indultak, mert igen népszerű a hely az egyháziak körében, Cardiff érsekének is az a kedvenc kocsmája. Ott viszont az ajtón sem jutottak be.

Az ajtónálló ugyanis közölte velük, hogy náluk az a szabály, hogy tilos a beöltözés és a legénybúcsú. A szeminaristák csalódott arccal távozni készültek, amikor a kocsma tulajdonosa odalépett hozzájuk, és megkérdezte: „valódiak vagytok, ugye?”

Miután a félreértés tisztázódott, a csapatot örömmel szolgálták ki, ők pedig kellemes délutánt töltöttek a City Armsban. Később már meg sem lepődtek, amikor egy másik bárban valaki megkérdezte tőlük, hogy melyikük a vőlegény – írja a Telegraph.

Kommentek:

Top 0