• Külföld

Feldarabolt egy kecskét és ivott a véréből a szenátorjelölt

Még a saját pártjának a helyi elnöke is lemondott, miután az amerikai Libertariánus Párt egy olyan, saját magát fasisztának nevező ügyvédet indít az állam egyik szenátori helyéért, aki két éve megölt egy kecskét és ivott a véréből.

Fenséges Legyőzhetetlen Nap, ez a körülbelüli fordítása a 32 éves férfi felvett latin nevének (Augustus Sol Invictus), amellyel a szenátori versenyben indul. A valódi nevét nem hajlandó elárulni, azt viszont igen, hogy megölt – saját elmondása szerint feláldozott egy kecskét, és ivott a véréből két éve.

Többek között az Orlando Sentinel is megírta, hogy a párt floridai szervezetének elnöke lemondott, hogy felhívja a figyelmet: a férfi nem való a Libertariánus Pártba, ugyanis bevallottan fasiszta, egy második polgárháború szükségességéről beszél, és neonácikat szervezne be a pártba. A volt elnök úgy tudja, brutális barbársággal darabolta fel a kecskét.

forrás: www.facebook.com/InvictusForSenate

forrás: www.facebook.com/InvictusForSenate

A férfi ezt tagadja, ahogy azt is, hogy náci lenne, ezt azzal bizonyítja, hogy mind a négy gyereke latin-amerikai származású, bár azt elismerte, hogy egyes neonáci csoportok támogatják a kampányát. Azt is cáfolta, hogy polgárháborút indítana, azt mondja, azért, mert a kormány már így is háborúban áll az emberekkel. Szerinte már csak az a kérdés, hogy az emberek mikor vágnak vissza. Úgy érzi, nem ő az egyetlen, aki azt érzi, hogy valamilyen kataklizma jön, viszont egyedül ő hajlandó beszélni, ez pedig megrémiszti az embereket.

A kecskeáldozatról azt mondta, hogy a természetnek ajánlotta fel, miután túlélte, hogy állítása szerint Floridából elgyalogolt a Mojave-sivatagba (ez körülbelül 4000 km), ahol egy hétig böjtölt és imádkozott. Amikor visszatért élve, egy pogány szertartás keretében ölte meg a kecskét, hogy feláldozza és igyon a véréből. Arra semmi esélye, hogy szenátor legyen, a fősodorhoz tartozó demokratákhoz és republikánusokhoz képest a libertariánus egy törpepárt az Egyesült Államokban.

Top 0