• Krimi
Faktor

Felakasztotta magát egy egyetemista

Felvágta az ereit és felakasztotta magát egy egyetemista, miután a barátja szakított vele egy sms-ben.

Felakasztotta magát Nina Paunova, miután a barátja egy üzenetben szakított vele. A 21 éves lány a Bishop Burton College-ban tanult divattervezést és most nyert el egy ösztöndíjat a Manchester Metropolitan University-n.

A lány a barátjával. Forrás: Facebook

A lány a barátjával. Forrás: Facebook

A lány barátja, Sam Scott azért szakított vele, mert a lány barátnője megmutatta neki az egyik levelezésüket. Ebben Nina arról beszél a barátnőjének, hogy ha a férfi legalább kétezer fontot (kb. 820 ezer forint) költ a születésnapi ajándékára, utána egy héttel ki fogja dobni. Az ajándékokat persze megtartja, de már elege van a férfiból.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A lány a halála előtt még elautózott a férfi házához, de az nem akarta beengedni. A lány ekkor azt mondta, hogy megöli magát. A férfi azonban nem hitt neki, mert a kapcsolatuk elég hullámzó volt, többször szakítottak, és a lány már sokszor fenyegetőzött öngyilkossággal: volt, hogy azt mondta, leugrik a tetőről.

    A lányt sokszor kérték a szülei, hogy ne menjen vissza a férfihoz. A halála előtt az édesanyjának küldött egy üzenetet, amiben azt írta: „Bár korábban hallgattam volna rátok”. Az anyja azonnal értesítette a rendőrséget és keresni kezdték a lányt.

    Végül Sam Scott házától nem messze találták meg. Mielőtt felakasztotta magát, az ereit is felvágta. A lány apja kémiaprofesszor a Hull Egyetemen. Azt mondta az újságíróknak, hogy a lánya megszállottja lett Sam Scottnak. A férfi kezdetben még pénzelte a hóbortjait, ám két év együttlét után már nem akarta tovább fizetni a kiadásait. Az apa elmondása szerint ettől a lánya teljesen kiborult. Ám egy rövid különélés után végül újra összejöttek.

    Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!

    Top 16