• Krimi
Faktor

Fejszével sétált be az üzletbe a fiatal lány, a vásárlókat bántalmazta

Brutálisan bántalmazta a vásárlókat egy fiatal lány, aki egy fejszével a kezében sétált be egy üzletbe Sydneyben. Fejen verte az áldozatait az éles fegyverrel.

Sokkoló felvétel készült arról, ahogy egy fiatal nő besétál egy üzletbe kezében egy fejszével, majd bántalmazza a vásárlókat Sydneyben – írja a Mirror.

Illusztráció

Illusztráció

Előbb úgy tűnt, hogy a 24 éves Evie Amati elhagyja az üzletet, de pár perccel később újra megjelent, majd beszélni kezdett egy férfihoz, aki a pultnál állva épp sorban állt. A beszélgetés azonban rövid ideig tartott, ugyanis amikor az egyik vásárló, Sharon Hacker megfordult, hogy elhagyja az üzletet, a lány a magasba emelte a fejszét, és a fejére ütött. Ezt követően egy férfit, Benjamin Rimmert csakugyan fejen csapott vele, aki ennek hatására a földre esett. Az elkövető, miután többszörösen megütötte az áldozatait, elsétált a helyszínről.

Amatit végül egy rendőrkutya találta meg egy közeli ingatlan udvarán fekve, a fejszére csakugyan rábukkantak. Szándékosan elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt kell felelnie.

Az áldozatokat a történtek után kórházba szállították, a nőnek eltört a koponyája, a férfi állapota sokkal súlyosabb.

Kommentek:

Top 0