• Krimi
Faktor

Hatéves kislányra támadt a boltos, 6 centis seb lett a gyerek fején

A kislány rendszeres látogatója volt az üzletnek.

Véres fejjel tántorgott haza a romániai Ilena községben egy 6 éves kislány, aki a szomszédos boltba szaladt át édességet vásárolni. A 64 éves bolttulajdonos ekkor lopással gyanúsította meg a gyereket és utána hajított két paradicsomkonzervet. Mindkét dobás telitalálat volt, a 6 éves kislány felhasadt fejjel, traumatizáltan esett be szülei házának ajtaján.

Illusztráció.

Illusztráció.

A kislány édesanyja átment a boltba kérdőre vonni a tettest, aki azzal vádolta a kislányt, hogy lopni akart a boltjából. Amikor az édesanya felvilágosította, hogy a kislánynak 6 centiméteres seb éktelenkedik a homlokán, akkor a boltosnő bocsánatot kért.

A kislány egyébként rendszeres vásárlója volt, naponta négyszer ötször is be-berohant, hogy valami apró édességet vásároljon magának az édesanyjától kért pénzből. A szülők mentőt hívtak, a kislány sebét egy bukaresti kórházban varrták össze.

„A lányunk nincs jól. A fejfájása mellett állandóan szédül és étvágytalan. Egy tetemes seb éktelenkedik a homlokán és pánikrohamok törnek rá” – mondta a Maszolnak az édesapa. A kislányt egy hónap múlva kell visszavigyék a kórházba analízisekre.

A rendőrség tájékoztatása szerint a bolttulajdonos ellen bűnvádi eljárást indítottak kiskorú bántalmazása vádjával. Mihaela Ene megyei rendőrségi szóvivő szerint a 64 éves nőt akár 3 éves szabadságvesztésre is ítélhetik, amennyiben bűnösnek találják.  

Kommentek:

Top 0