• Krimi
Faktor

Fegyverrel követelték a fizetést

Egy pár fegyverrel ment vissza a nő munkahelyére, hogy követeljék az elmaradt fizetést.

Gyorsított eljárásban felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy párra, amely pár nappal ezelőtt a nő korábbi munkahelyén gáz-riasztófegyverrel követelte az elmaradt munkabért - közölte a fővárosi főügyész. A 21 éves férfit és a 23 éves nőt önbíráskodás miatt állították bíróság elé.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

A pár hétfő délután jelent meg a nő korábbi, V. kerületi munkahelyén, hogy az általa ledolgozott munkanapokért járó munkadíjat elkérje. Az egyik alkalmazott közölte velük, hogy nem kapott utasítást a cég vezetőitől a kifizetésre, így a pénz nincs előkészítve. A férfi ekkor telefonon beszélt a cégvezetővel, aki a hétre ígérte a munkabér kifizetését. A férfi azonban erre agresszívan reagált, indulatosan közölte az alkalmazottal, hogy ha nem kapják meg azonnal a pénzt, akkor elviszi az irodában lévő laptopokat és betöri az üzlet kirakatüvegét, majd elővette az engedéllyel tartott gáz-riasztófegyverét és azzal fenyegetőzött.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A nő meg sem kísérelte megakadályozni társa fenyegető magatartását. A pár végül pénz nélkül távozott a helyszínről.

    Az ügyészség közlése szerint az V. kerületi rendőrkapitányság gyors munkája eredményeként az elkövetőket 72 órán belül bíróság elé állították.

    Kommentek:

    Top 16