• Kultúra
CsR

Fegyverrel fenyegette a szépségkirálynőt az amerikai sztár, így vitték el a rendőrök Chris Brownt

Baylee Curran szépségkirálynő hívta fel a rendőrséget és kért segítséget, mert szerinte Brown fegyvert fogott rá. A nő azt mondta, éppen a férfi gyémánt nyakláncát nézegette, amikor a fegyver csöve rászegeződött.

Házkutatást követően őrizetbe vette a rendőrség Chris Brown amerikai énekest Los Angeles-i házában azzal a gyanúval, hogy lőfegyverrel fenyegetőzött. A 4 millió dollárt érő luxusvillájához azután vonultak ki a rendőrök, hogy segélyhívást kaptak. 

Baylee Curran, az egykori szépségkirálynő hívta őket és zaklatottan azt mondta, hogy a sztár fegyvert fogott rá, mert a gyémánt nyakláncát nézegette. A rendőrök kivonultak, ám senki sem nyitott ajtót, ezért megkapták a házkutatási parancsot.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A DailyMail információi szerint amíg a rendőrök kint várakoztak, Brown egy fegyverekkel és droggal teli zsákot dobott ki az ablakon. A sztárt végül a rendőrségre vitték.

    A 27 éves Brown őrizetbe vételét megelőzően Instagram-oldalán tagadta bűnösségét, és azt mondta, arra ébredt, hogy rendőrök vannak az otthona körül, és arra várnak, hogy megkapják az engedélyt a Los Angeles-i Tarzana negyedben fekvő ház átkutatására.

    Nem ez az első eset, hogy a popsztár erőszakos cselekménnyel kerül összefüggésbe. 2009-ben Brown akkori barátnőjét, Rihannát bántalmazta. Az énekesre korábban, különféle erőszakos cselekedetek miatt kiszabott próbaidő tavaly járt le.

    Kommentek:

    Top 16