• Külföld
Faktor

"Aki férjet akar, ne hordjon farmert" - botrányt robbantott ki a miniszter

Nagy port kavart az indiai emberi erőforrások miniszterének kijelentése.

Satyapal Singh indiai miniszter nem először botránkoztatja meg kijelentéseivel a világot. Most éppen a farmert hordó nők miatt emelte fel a hangját - írja az Independent.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Egyetlen férfi sem fog elvenni egy olyan nőt, aki farmert hord a kapcsolatuk alatt

  - közölte a miniszter egy diákoknak tartott előadáson. Ezek után azt tanácsolta a teremben ülő lányoknak, hogy amennyiben arról álmodnak, hogy valaha is megházasodnak, akkor szabaduljanak meg mindentől, ami a nyugati kultúra részét képezi.

  A férfiak esetében is talált olyan alkalmakat, amikor a farmerviselés bűnnek számít: szerinte a magasabb vallási pozíciót betöltő férfiaknak kéne száműzniük a ruhatárukból a farmert.

  Singh szavai az indiai parlamentben is komoly vitát váltottak ki, mivel sokan szeretnék oldani a szigorú vallási szabályokat, amelyek a ruházkodásra vonatkoznak.

  A miniszter korábban azt mondta, az elszaporodó nemi erőszakos esetek miatt a nők szexuális felszabadulása áll, mert ennek köszönhetően hajlandóak megjelenni olyan területeken is, ahol férfiak vannak - így maguknak köszönhetik, ha megerőszakolják őket.

  Kommentek:

  Top 16