• Belföld
Faktor

Megszólalt az egykori ügyvéd: így él most Fanni feltételezett gyilkosa

Fanni otthonában egy kávés poharat találtak, amiben nagy valószínűséggel tudatmódosító szer volt.

Úgy tűnik, még mindig nincs meg a gazdája a Fanni meggyilkolásához használt véres kötélnek és az azon talált, ismeretlen DNS-nek.

Megtörtént a DNS-vétel a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László családjának férfitagjaitól – köztük volt ügyvédjétől, dr. Brodmann Pétertől is - írja a Bors. Erre azért volt szükség, mert B. László autójában egy véres kötelet találtak, rajta Fanni, a gyanúsított és egy harmadik, eddig azonosítatlan férfi DNS-ével.

A portál megkereste az ügyből kizárt egykori védőt, akitől megtudta, hogy a nagypapától és tőle is levették már a sejtmintát:

EZT IS AJÁNLJUK:
  A papa DNS-e nem egyezett a kötélen találttal. Kedd délelőtt tőlem is mintát vettek, de az eredményre – aminél 101 százalék, hogy nem lesz velem egyezés – még heteket, akár hó­napokat is várni kell. A teória azonban, mi­szerint a kötél a családé, már rég megdőlt

  – mondta dr. Brodmann Péter, aki elárulta, unokaöccse egyre rosszabbul érzi magát az előzetesben.

  A nap huszonnégy órájából huszonhármat be van zárva. Általában nem egyedül van, mindig akad zárkatársa. Tévézik, olvas és naponta egy órát sétálhat. Havonta egyszer egy órát találkozhat a szüleivel, de ennyi. Ezt ki viselné jól? Ám nincs más választása, hiszen bűncselekmény részese

  – tette hozzá a volt védő, aki szerint a drog az egész ügy kulcsa. Mint az tudott, Fanni otthonában a helyszíneléskor drogkereső kutyát is bevetettek, és az eb egy kávés poharat talált, amiben nagy valószínűséggel tudatmódosító szer volt.

  Ahol megjelenik a kábítószer, ott hivatalból feljelentést kell tenni, és nyomozás indul, kitől, hol, mennyiért vette az anyagot, és elindul a drogkeres­kedelem felszámolása. Nyilván aki Fanninak kábítószert adott, bajba került volna, és ezt el akarták kerülni. László rosszkor, rossz helyen, rossz döntést hozott. Egyszerűen hülye volt. Elhitte, hogy olyan helyre viszi, ahol segítik majd Fannit

  – mondta az ügyvéd.

  A fiatal lány tavaly november 20-án tűnt el. Pár nappal később őrizetbe vették B. Lászlót, akit Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. A dunaújvárosi férfi részleges tanúvallomást tett, miszerint ő csak átadta az eszméletlen lányt valakinek. Novozánszki Fanni holtteste után hetekig nagy erőkkel kutatott a rendőrség, de a mai napig nem került elő.

  Kommentek:

  Top 16