• Krimi
Faktor

Kegyetlen gazda: falnak dobta a kutyáját, mert evett a gyereke ételéből

A kutya csak élelmet akart, a gazda azonban nem nézte jó szemmel, hogy az állat evett a gyermeke ételéből, ezért kiabált vele és nekidobta a falnak.

Egy férfi a falnak dobta a kutyáját az otthona közelében egy utcán, mert az állat evett a gyermekének az ételéből. Ezért a férfi 10 évig nem tarthat állatot – írja az Evening Standard.

Illusztráció

Illusztráció

Anthony Birdee a kilenc éves állatot egy kötéllel is csapkodta, ezt megelőzően pedig kiabált vele. A nyomozók az esetet követően elmentek a férfi otthonába, ahol a megviselt kutyát kikötözve találták meg a kertben.

Az állatorvosok később megállapították, hogy az állat szenvedett, a gerince megsérült, és a hátsó lábaival is gond volt, ezért nehézséget jelentett számára a séta.

Amikor megkérdezték Birdeet, hogy mi történt, azzal mentegetőzött, hogy azért bántotta a kutyát, mert evett a gyereke ételéből.

Anthony Pulfer nyomozó azt nyilatkozta:

Az állat fizikai és verbális erőszaknak is ki volt téve, semmi kétségem nincs afelől, hogy rendkívül megviselte a támadás.

A 25 éves Birdeenek 16 hétre börtönbe kell vonulnia, két év felfüggesztést kapott, és 775 font (nagyjából 260 ezer forint) büntetést is ki kell fizetnie.

A kutya az orvosi ellátásnak köszönhetően jobban van, már csak egy új, szerető családot kell keresni a számára.

Kommentek:

Top 0