• Krimi
Faktor

Telhetetlen volt a betörő: a fagyasztott húst is elvitte

A dunaszerdahelyi rendőrség betöréses lopás miatt indítványozott vádemelést két férfi ellen. Több százezer forintos kárt okoztak a tulajdonosoknak.

Háromtól tíz évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak azok a betörők, akiket a dunaszerdahelyi rendőrségnek sikerült azonosítania. A két férfi ellen betöréses lopás miatt indítványoztak vádemelést a múlt héten – írja a Paraméter.

Illusztráció

Illusztráció

Az egyikük, egy 34 éves, dunaszerdahelyi lakos egy dióspatonyi házba tört be: televíziót, mobiltelefont, tabletet, ékszereket, de még fagyasztott húst is lopott. Ezt követően behatolt az udvaron található fabódéba is, ahonnan egy motorfűrészt vitt el. Összesen 1020 euró, körülbelül 310 ezer forint kárt okozott.

A férfit azonban egy másik bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítanak: december elején Dunaszerdahelyen feltörhetett egy autót, amiből egy táskát lopott el. Négyszáz euró készpénz (kb. 120 ezer forint), iratok és egy fényképezőgép volt benne.

A másik betörő egy 23 éves szintén dunaszerdahelyi férfi, aki egy helyi irodaépületbe hatolt be: 249 euró készpénzt (kb. 75 ezer forint), 976 euró (kb. 300 ezer forint) értékben étkezési utalványokat, egy Wi-Fi routert, valamint egy autókulcsot lopott el. Összesen 1476 euró, tehát nagyjából 450 ezer forint értékű kárt okozott az iroda tulajdonosának.

Kommentek:

Top 0