• Krimi
Faktor

Facebookon közvetítette a száguldozást, egy 9 éves kislányt is megölt a sofőr Romániában

A 31 éves férfi is életét vesztette, egy három éves kisfiút mesterséges kómában tartanak.

A romániai Temes megyében egy 9 éves kislány és egy 31 éves férfi halt meg. A Temesvár és Temesmóra közötti útszakaszon egy száguldó Audi hátulról csapódott egy kivilágítatlan traktornak, majd nekiütközött egy szemből érkező másik autónak – írja a Maszol.ro.

Az Audi sofőrje, egy 31 éves férfi és a vétlen sofőr egyik utasa, egy 9 éves kislány meghalt, négy ember súlyos sérüléseket szenvedett. A tragédiát az okozta, hogy az Audi sofőrje élő közvetítést indított a Facebookon vezetés közben. 180 km/órával hajtott és üvöltött a zene, amikor az autó felborult.

A legfrissebb hírek szerint az autóban, amellyel a Facebookon élőben közvetítő sofőr ütközött, egy három éves kisfiú is utazott, akinek eltört a gerince, leszakadt a lépe és koponyasérüléseket is szenvedett. A sérültet megműtötték, jelenleg mesterséges kómában tartják. A Temes megyei rendőrség szerint a szabályosan közlekedő járműben ötön utaztak: az elhunyt kislány és a súlyosan megsérült kisfiú mellett a 40 éves apa, aki vezetett, a 39 éves anya és egy 27 éves nő.

Kommentek:

Top 0