• Tech
Faktor

Nagy újítás jön a Facebookra: egyszerűbben kifejezhetjük magunkat

Sokkal könnyebb lesz tudatni a többiekkel, hogy hogyan érezzük magunkat, vagy mit csinálunk éppen.

A Facebook Messenger fejlesztői már tesztelik a Your Emoji nevű új funkciót, ami a fényképünk mellett jelenít majd meg egy hangulatjelet, ha akarjuk.

A WABetaInfo osztotta meg azt a Twitterre feltöltött képet, amin feltűnik az újítás a Messengerben. A felhasználó kiválaszthat egy hangulatjelet, ami 24 órán át megjelenik majd a fotója mellett, utána pedig automatikusan eltűnik.

A TechCrunch kiderítette, hogy az új funkciót Your Emojinak hívják (magyarul: a te hangulatjeled), és azért tűnhetett fel néhányaknál, mert tesztelik – arra kíváncsiak, hogy milyen formában fogadnák jól a felhasználók.

Az újítással azt szeretnék elérni, hogy valaki ilyen egyszerű módon is képes legyen közölni, hogy mit tervez vagy épp hogyan érzi magát. A Your Emoji a Messenger mobilos változatában, az Elérhető fülön található, a tesztben szereplő felhasználók pedig kedvükre változtathatják meg, hogy épp melyik hangulatjelet szeretnék választani.

Így újfajta módon lehet üzenni majd az ismerősöknek arról, hogy épp mit csinálunk és a látott hangulatjel alapján nagyobb valószínűséggel lépnek kapcsolatba azzal az illetővel az ismerősei, aki például egy szomorú emojit választ.

Kommentek:

Top 16