• Külföld
Faktor

Ezzel vége? Szomorú hír jött az eltűnt Maddie ügyével kapcsolatban

Szülei 11 év elteltével sem adták fel a reményt.

Forrás: Europress-Melanie Maps/AFP

Forrás: Europress-Melanie Maps/AFP

Hamarosan elfogy a rendőrség pénze a 2007-ben Portugáliában rejtélyesen eltűnt kislány, Maddie McCann felkutatásához. A szülők aggódnak, már több mint egy évtizede semmit nem tudnak gyermekükről.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség közölte, hogy pénz hiányában fel kell hagyniuk a kereséssel. Válaszul azonban a helyi kormány most azt nyilatkozta, hogy nem kaptak hivatalos kérést a nyomozóktól azzal kapcsolatban, hogy terjesszék ki a nyomozás további finanszírozását - írja a The Sun. Ugyanakkor hozzátették, ha ez megtörténik, a kérést "alaposan megfontolják".

A kislány felkutatására eddig 11 millió fontot (közel négymilliárd forint) költöttek, de a keresés annak ellenére sem vezetett eredményre, hogy a rendőrség több országban is nyomozást indított Maddie után. Az eltűnt gyermek szülei, Kate és Gerry még mindig hiszik, hogy lányuk él, és remélik, hogy a hatóságok nem adják fel a keresést.

Mint ismert, Maddie a szállodai szobájukból tűnt el hároméves korában, 2007-ben, amíg szülei a közelben vacsoráztak. Több teória is napvilágot látott azóta, többen tudni vélik, hogy emberrablók áldozata lett a gyerek, sokak szerint azonban maguk a szülők gyilkolták meg.

Kommentek:

Top 0