• Élet
Faktor

Ezzel foglalkoznak azok, akik könnyen találnak párt a Tinderen

A nők pilótákat és tűzoltókat keresnek, a férfiak pedig a gyógytornászokat és a belsőépítészeket tartják vonzónak.

A Tinder készített egy felmérést azokról a szakmákról, amelyek képviselői a legnagyobb sikereket érik el a párkereső mobilapplikációban. Ezek szerint a nőknél az első helyen a pilóták állnak, a férfiak pedig legszívesebben gyógytornászokkal ismerkednének. Nőknél még keresettek a vállalkozók, a tűzoltók, az orvosok és a tévében, rádióban dolgozók, a férfiaknál pedig a belsőépítészek, a vállalkozók, a markentinggel, kommunikációval foglalkozó nők és a tanárok.

A felmérésből kiderült, hogy több szakma is van, amelynek képviselőit mind a két nem előnyben részesíti, így a tanárok, az egyetemi hallgatók, a modellek, a személyi edzők és a vállalkozók mind a két nem listájában felbukkannak. A Tinder szerint azonban a férfiak előrébb helyezik a modelleket például az ápolóknál, míg a nők inkább választanak egy mérnököt vagy egy tanárt, mint egy modellt.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Kiket keresnek a nők:
  01. Pilóta
  02. Vállalkozó
  03. Tűzoltó
  04. Orvos
  05. TV-ben, rádióban dolgozó
  06. Tanár
  07. Mérnök
  08. Modell
  09. Mentős
  10. Egyetemi hallgató
  11. Ügyvéd
  12. Személyi edző
  13. Pénzügyi tanácsadó
  14. Rendőr
  15. Katona

  A Tinder egyébként novemberben élesítette az úgynevezett intelligens profilokat. A rendszer dinamikusan kiemeli azokat az információkat, amelyek közösek lehetnek a felhasználókban, így például azt, hogy jártak-e ugyanabban a városban vagy van-e közös ismerősük. Egy algoritmus szerint pedig azt is meg tudják nézni, a felhasználók milyen tulajdonságokat részesítenek előnyben és ezek szerint ajánlanak fel társakat. Eszerint az algoritmus szerint készült el a lista is, milyen szakmákat kedvelnek leginkább a társkeresők.

  A Tindernek a becslések szerint 50 millió felhasználója van, napi szinten 10 millióan használják. Magát az alkalmazást már 100 milliószor töltötték le.

  Kiket keresnek a férfiak:
  01. Gyógytornász
  02. Belsőépítész
  03. Vállalkozó
  04. Marketing, PR, kommunikációs területen dolgozó
  05. Tanár
  06. Egyetemi hallgató
  07. Beszédterapeuta
  08. Gyógyszerész
  09. Social media menedzser
  10. Modell
  11. Fogorvos
  12. Nővér
  13. Stewardess
  14. Személyi edző
  15. Ingatlanközvetítő

  Top 16