• Kultúra
Faktor

Ezzel a hölggyel bújt ágyba Somogyi Zoltán

A 103.9 Sláger FM műsorvezetője ezúttal nem a stúdióból vezette a műsort, hanem egy lakberendezési áruházból teljesítette a hallgatók dalkívánságait. A Fekszem az ágyon című szám kérésekor a dalt kérő hölgy és Somogyi Zoltán úgy gondolták, szó szerint megvalósítják a dal címét.

Nagy érdeklődés övezte a 103.9 Sláger FM kitelepülését, amelynek Sláger Napközben című műsora ezúttal egy lakberendezési áruházból jelentkezett.

A műsorvezető, Somogyi Zoltán bár kifejezetten szereti a stúdióból való műsorvezetését, minden stúdión kívüli megmozdulásban örömmel vesz részt.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Nagyon szeretem ezeket a lehetőségeket, amikor kilépünk a stúdió falai közül. Egyrészt személyes kapcsolatot alakíthatunk ki a hallgatókkal, másrészt nem árt egy kis változatosság néha 

  - mondta a műsorvezető, akinek rendkívül szívmelengető élményben volt része ezúttal.

  "Egy kedves hölgy is tiszteletét tette, átnyújtott nekem egy csomagot amiben pezsgő és csokoládé volt. Azt mondta, a műsoron keresztül többször átsegítettem az élete nehezebb periódusain, amit ezúton is szeretne megköszönni. Nagyon jól esett a kedvessége. Egyébként is nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a hallgatóktól" - árulta el Somogyi Zoli, aki egy kis bolondozásban is mindig benne van, így ezúttal is igyekezett egy kis poént belevinni a stúdión kívüli műsorvezetésbe.

  "Az egyik hallgató Demjén Ferenc Fekszem az ágyon című számát kérte. Arra gondoltam, ha már adott a lehetőség és egy lakberendezési áruház kellős közepén vagyunk, miért ne tennénk meg mi is, hogy befekszünk az ágyba. A hölgy partner volt ebben, így készítettünk egy fotót is az ágyból. Jót nevettünk az egészen, egy kis humor mindig jól jön" - mondta Somogyi Zoltán.

  Kommentek:

  Top 16