• Belföld
MZ/X

Ezzel a bérlettel korlátlanul utazhatnak a diákok nyáron

A Vakáció-bérlet korlátlan vonatozást biztosít az egész ország területén! Aki a nyári munkája miatt ingázik, vagy többször utazna a Balatonhoz mindenképp váltsa ki.

A Vakáció-bérlet elsősorban a fiataloknak szól: a fesztiváljáróknak, a rendszeres túrázóknak, a kirándulóknak, a nyári munkát vállaló, ingázó diákmunkásoknak, a Balatonra látogatóknak, továbbá a köz- vagy felsőoktatásban résztvevő érvényes magyar vagy nemzetközi, nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező tanulóknak, hallgatóknak - mondta Urbán Attila a MÁV-csoport szóvivője az InfoRádiónak. 

A 15 és 30 napos bérlet szeptember 14-én 24 óráig, a 60 és a 90 napos szeptember 30-ig használható fel utazásra.

A bérlet a vasúti személypénztárakban, jegyértékesítő automatáknál, és az interneten is megvásárolható a kihirdetett árakon. Kedvező az ára, és korlátlan utazást biztosít másodosztályon nemcsak a MÁV-Start, hanem, de a GYSEV összes belföldi járatán is- hangsúlyozta a szóvivő.

A vakáció-bérlet további nagy előnye, hogy nem kell gyorsvonati pótjegyet váltani, viszont a feláras vonatok esetén (InterCity) a pót és helyjegyek megváltása alól nem ad mentességet. Az érvényesség kezdetét az utas saját maga választhatja meg - tette hozzá Urbán Attila.

Kommentek:

Top 0