• Belföld
MZ/X

Ezt a két fiatalkorút keresi a rendőrség

Ma két fiatal eltűnésével kapcsolatban tett közzé felhívást a hatóság. Aki látta őket, akár névtelenül is tehet bejelentést.

A Soproni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Németh Miklós eltűnése ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a fiú 2018. május 24-én egy Sopron környéki gyermekotthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Németh Miklós tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

A ferencvárosi rendőrök is keresnek egy fiatalkorút.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Sventner Petra eltűnése ügyében.

A lány 2018. június 27-én egy fővárosi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Sventner Petra 160 centiméter magas, sötétbarna hajú és sötétbarna szemű lány.

Eltűnésekor kék színű, fekete csipkés ujjú farmerkabátot, narancssárga, combig érő overállt és fehér, vastag talpú farmercipőt viselt, valamint egy kék színű hátizsák volt nála.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Sventner Petrát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kommentek:

Top 0