• Krimi

Ezért lőtte le lányait az anya, megszólalt az életben maradt apa

Megszólalt az az apa, akinek a felesége lelőtte két lányát az utcán. A férfi azt hitte, hogy tiszták a köztük lévő vitát, és megállapodtak abban, hogy elválnak, de a megbeszélés tragédiába torkollott.

Jason Sheats egy pillanat alatt veszítette el két szeretett lányát, a 22 éves Taylort és a 17 éves Madisont. A texasi édesapa végignézte, ahogy felesége Christy Sheats szeme láttára lelőtte a gyerekeit. A férfi szerint a nő őt akarta megbüntetni, neki akart fájdalmat okozni egy vitáért, ami köztük régóta tartott.

Christy Jason születésnapján egy nappal nagyobbik lánya, Madison esküvője előtt egy családi összejövetelt szervezett. A férfi azt gondolta, hogy a nő bejelenti, hogy elválnak. Ehelyett vitatkoztak, majd a felesége lelőtte két lányát.

Jason a nypost.com-nak elmondta, hogy a lányai tudták, hogy szereti őket. Soha nem mentek el otthonról úgy, hogy ne mondták volna el egymásnak, hogy szeretlek. A férfi ugyanis azt gondolta, hogy minden elválásnál meg kell ölelni egymást és el kell mondani a másiknak, azt, hogy szeretik, hiszen nem lehet tudni, hogy melyik lesz az utolsó nap.

Christy-t a rendőrök lőtték le az utcán, a nő egy ideje mentális problémákkal küzdött.

Kommentek:

Top 0