• Sport

Ezekre a magyar Eb-meccsekre lehet a legkönnyebben bejutni

Az MLSZ tájékoztatása szerint a legjobban az Ausztria és a Portugália elleni meccsekre fogynak a jegyek. A legnagyobb eséllyel az Izland elleni mérkőzésre lehet bejutni, de a kettes árkategóriában is jó eséllyel lehet majd jegyhez jutni.

Az Európai Labdarúgó-szövetség december 14-én indította el a franciaországi Európa-bajnokság mérkőzéseire szóló jegyvásárlás második ütemét, amelynek során a tornán érintett válogatottak szurkolói saját csapatuk mérkőzéseire igényelhetnek belépőket.

Az mlsz.hu most arról ír, hogy az UEFA-tól kapott tájékoztatás szerint melyik Eb-meccs jegyeire lehet a legnagyobb eséllyel pályázni. Magyarország az F-csoportban kapott helyet, ellenfelei Portugália, Ausztria és Izland lesznek.

A magyar válogatott három csoportmérkőzése közül a június 14-i, Ausztria elleni, valamint június 22-i, Portugália elleni összecsapás belépői iránt nagy a kereslet, míg az Izland elleni 18-i találkozóra jobb esélyekkel lehet jegyekhez jutni. Mindhárom meccsre igaz, hogy a két legolcsóbb (3-as és 4-es) kategóriájú jegyeket nagyon keresik, míg a 2-es kategóriában jobbak az igénylők esélyei.

Ha a rendelkezésre álló helyeknél többen jelentkeznek jegyért egy adott meccsre, akkor sorsolás útján választják ki a szerencséseket, akik vásárolhatnak belépőket. A fentiek miatt az igényléskor érdemes bejelölni, hogy adott esetben az eggyel magasabb kategóriájú jegyekből is vásárolna az igénylő, így ha az elsődleges kategóriában nem jár sikerrel a sorsoláson, akkor bekerül az eggyel magasabb árkategória sorsolására is, vagyis növeli saját nyerési esélyeit.

Az Európa-bajnokság magyar érdekeltségű meccseire a www.euro2016.com internetes oldalon lehet jegyet igényelni január 18-ig.

A jegyvásárlással kapcsolatos részletes tudnivalókat korábban ITT szedtük össze.

Top 0