• Külföld
Faktor

Évekig nem vette észre, hogy meghalt az anyja, akkora mocsok volt a házban

Négy évig élt együtt egy nő halott anyjával, mert az sem tűnt fel neki, hogy a nő nem él.

Négy évig élt halott édesanyja mellett egy nő Nyugat-Walesben, mert nem vette észre, hogy már nincs életben, akkora volt a kupi a házban.

Az ötvenes éveiben járó Valerie-re március 12-én találtak rá walesi házában egy halom szemétkupac alatt nagyon rossz állapotban, miután egy aggódó szomszéd kihívta a rendőrséget, mert már jóideje nem látott mozgást a ház körül.

A mentőcsapatnak konténereket kellett hozatnia, hogy egyáltalán be tudjanak menni a sok felhalmozott kacattól a lakásba, ahol megtalálták a nő édesanyja, Gaynor Jones holttestét is, mely a szakértők szerint akár négy éves is lehet.

Valerie, akit az aberystwythi kórházban ápolnak kiszáradással, egyáltalán nem vette észre, hogy édesanyja már évekkel ezelőtt elhunyt – írja a The Sun.

Egy szomszédjuk azt nyilatkozta róla: „Valerie egy egyedülálló nő, aki édesanyjával élt, amióta apja 2012-ben meghalt. Hogy mi történt itt valójában, az egy igazi rejtély".

A három épületből álló kőkunyhó, melyben éltek, a szomszédok szerint már a 19. század óta a család tulajdona, és rengeteg lomot halmoztak fel benne a sok év alatt. A nő állítólag nem egy épületben élt édesanyjával, ezért fordulhatott az elő, hogy ilyen sokáig nem vette észre a tragédiát, habár valljuk be, azért karácsonykor csak meglátogatjuk legközelebbi családtagjainkat, főleg ha egy helyrajzi szám alatt lakunk.

Kommentek:

Top 0