• Krimi
Faktor

"Megbuktam anyaként" - évekig zaklatta édesapja a kislányt

A férfi azt hazudta a kislánynak, hogy anyja teste felrobban, ha elárulja neki a molesztálást.

Csütörtökön volt a 68 éves Milan tárgyalása, akit azzal vádol az ügyészség, hogy éveken keresztül szexuálisan molesztálta most 11 éves kislányát, valamint fenyegette és verte annak 45 éves édesanyját. A szlovák apa héttől tizenkét évig terjedő börtönt kaphat.

A gyerek sokáig nem beszélt a történtekről, mert félt, hogy anyjának baja esik. (Képünk illusztráció.)

A gyerek sokáig nem beszélt a történtekről, mert félt, hogy anyjának baja esik. (Képünk illusztráció.)

A kislány tavaly kezdett beszélni a történtekről. A bíróságon elmondottak alapján legalább négy éve molesztálta őt a férfi, ami azt jelenti, hogy még alig volt hétéves, amikor először zaklatta.

Az egykor pénzügyi tanácsadóként dolgozó Milan mindent tagad. Azt mondja, hogy az élettársa azért vádolja ilyesmikkel, mert a pénze kell neki. Monika a bíróságon azt állította, sokáig nem tudott semmiről, de egy idő után furcsa lett neki, hogy kislánya elutasítóan viszonyul az apjához, és rengeteget zuhanyzik.

Szégyellem magam, anyaként kudarcot vallottam, mert nem vettem észre, mi történik nálunk otthon. De mindent megteszek azért, hogy a kislány annak ellenére, amit átélt, teljes értékű életet élhessen

- hozzátette, kislánya félt bármit is elmondani neki abból, ami történt. A férfi ugyanis azt hazudta a kislánynak, hogy az anya testében van egy szenzor, és ha bármit is elmesél a visszaélésekből, akkor ő felrobban.

A bíróság májusban folytatja a tárgyalást - írja a Paraméter. Szeretnének meghallgatni több tanút is, akik mindegyike a vádlott ellen vallott korábban.

Kommentek:

Top 0