• Krimi

Betörte a tiszacsegei polgármester a 80 éves gazda orrát

A tiszacsegei polgármester és a 80 éves gazda egy halastavon vesztek össze. A vita odáig fajult, hogy a polgármester betörte a gazda orrát, aki még az eszméletét is elvesztette.

Törött orral és zúzódásokkal szállt ki a tiszacsegei polgármesterrel folytatott vitából egy 80 éves helyi gazda. Kemény István a Blikknek azt állítja, még az eszméletét is elvesztette, miután a település első embere megverte egy halastó körül kialakult és elfajult vitában.

"A tó egykor a polgármesteré volt, nekem azonban már egy felszámoló ajánlotta. Meg is vettem, ezzel azonban szálka lettem a polgármester szemé­ben. Korábban még olyat is mondott, hogy kiirtja a családomat, majd fejbe lövi magát, a fenyegetés két hete viszont már nem csak szóbeli volt" – mondta a Blikknek az idős gazda. Szerinte a polgármester olyan hévvel közelített kocsija felé, hogy inkább kiszállt, egy gumibottal a kezében.

"Amit gyorsan ki is csavart a kezemből, aztán ütött, ahol ért. Végül földre is kerültünk, ő viszont felpattant, és ököllel többször arcon csapott. Még az eszméletemet is elvesztettem"  - mondja a gazda, akit kórházba is kellett vinni.

Szilágyi Sándor polgármester sajnálja, hogy elfajult a vita. A település polgármestere elismerte, hogy hónapokra visszanyúló ellentét feszül közötte és a férfi között.

"Semmi törvénytelen dolgot nem tettem. Pista bácsi kezében egy olyan vascső volt, amellyel egy lovat is le lehet taglózni" – mondta a település első embere a Blikknek.

Top 0