• Krimi
Faktor

Kegyetlen rabló: eszméletlenre verte az áldozatait, majd kirabolta őket

Letartóztatott a rendőrség egy fiatalembert, akit azzal gyanúsítanak, hogy embereket vert meg Kassán, majd kirabolta őket. Akár háromtól nyolc évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.

Letartóztatott a rendőrség egy férfit Kassán, akit azzal gyanúsítanak, hogy előbb eszméletre verte az áldozatait, majd kirabolta őket. A fiatalembert eredetileg más bűncselekmény elkövetése miatt vették őrizetbe – írja a Paraméter a Cas.sk-ra hivatkozva.

Illusztráció

Illusztráció

A 23 éves Jozefet gyanúsítják többek között azzal a támadással, amit egy 28 éves férfi ellen követtek el a városban: az áldozat 42 napig gyógyuló sérüléseket szenvedett, a mobiltelefonját és a pénztárcáját is ellopták.

A gyanúsított állítólag egy 18 éves fiatalt is megtámadott decemberben, akinek 21 napig gyógyuló sérüléseket okozott, tőle csakugyan a mobiltelefonját és a pénztárcáját vette el. Nem sokkal ezután egy 22 éves fiatalnak esett neki, akitől szintén a telefonját és a 200 eurót tartalmazó pénztárcáját emelte el. Az áldozat 21 napig gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Amennyiben beigazolódik, hogy valóban ő követte el a támadásokat, akár 3-tól 8 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

Kommentek:

Top 0