• Krimi
Faktor

Borzalmas dolgok derültek ki a folyóban talált lány haláláról

A lányt az a férfi ölte meg, aki előtte egy évvel szexuálisan bántalmazta.

Egy férfit gyilkossággal vádolnak, miután egy tinédzser holttestét egy észak-karolinai folyóban találták meg még tavaly augusztusban. Egy horgászt gyanúsítanak Kristen Stone meggyilkolásával, aki egy évvel előtte szexuálisan is zaklatta a lányt.

A holttestet a Cape Fear-folyóban találták meg, már erősen bomlásnak indult. A 19 éves lány halálát a boncolás szerint erőszak okozta, de a pontos oka nem derült ki, így nem tudni, hogy megfojtották vagy a vízbe fulladt-e. A csuklói gyorskötözővel voltak egymáshoz rögzítve.

Charles Cottinghamet, a légierő veteránját szeptemberben tartóztatták le. Kiderült, hogy a 33 éves férfit korábban szintén a tinédzser szexuális zaklatásával vádolták meg.

A pár először egy szexhirdetés miatt találkozott, ekkor Cottingham fegyvert tartott a lány fejéhez, miközben ő kielégítette egy parkolóban. Akkor távoltartási végzést hoztak a férfi ellen.

A lány eltűnését szülei augusztus 8-án jelentették be, a holttest másnap került elő a folyóból. A nyomozás során a fiatal telefonjából derült ki, hogy máshol is szexhirdetéseket adott fel, pénzért kínálta szolgáltatásait.

Cottingham szeptemberi letartóztatása után börtönben van, ügyét március 27-én tárgyalja a bíróság – írja a Mirror.

Kommentek:

Top 0