• Külföld
Faktor

Arra ébredt a kórházban, hogy 10 napja megszülte gyermekét

Az újdonsült anyuka a kómából ébredve tudta meg, hogy gyermeke már megszületett. Ciara Murray agyvérzés miatt került kórházba, majd mesterséges kómába.

A nőt sokkolta ébredéskor, hogy babája már 10 napos, ő pedig nem emlékszik a szülésre. A 33 éves nő 37 hetes terhes volt, amikor egy vérrög stroke-ot okozott az agyában. Azonnal kórházba rohantak vele, ahol az orvosok úgy döntöttek, hogy mesterséges kómába kell tenni, és azonnali műtétre van szükség, hogy ő és babája is túléljék a bajt.

Az Észak-Írországban élő Ciarának korábban már született egy gyermeke, akkor még reggeli rosszullétek sem gyötörték. 2015 októberében, második terhessége alatt azonban reggeli után rosszul lett, és úgy döntött, hogy visszafekszik kicsit. A konyhából azonban már nem jutott el az ágyig, a hálószoba padlóján összeesett.

A 36 éves John, Ciara férje ekkor nem volt otthon, hiszen dolgozott. A nő így hét órán át feküdt eszméletlenül a padlón. A nő a Mirrornak elmondta, hogy próbált telefonálni, de mindig visszazuhant a földre. A babával sem volt minden rendben:

Egyáltalán nem éreztem a babát. Sokkal jobban aggódtam érte, mint magamért, de azt hittem, csak elájultam.

A férfi végül este fél hétkor ért haza, és azonnal hívta a mentőket, akik az enniskilleni kórházba vitték. Ott kiderült, hogy stroke-ot kapott, de a baba jól van. Végül Belfastban műtötték meg.

A nő 10 nap múlva ébredt. Nagyon meglepődött, hiszen a műtét előtt nem tudatták vele, hogy meg fog szülni. A kis James most már 15 hónapos, és teljesen egészséges.

Kommentek:

Top 0