• Külföld
Faktor

A násznép helyett a rászorulók ették meg az esküvői vacsorát

Hajléktalanoknak szervezett partit füstbement esküvője 30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorájából egy indianapolisi menyasszony, hogy a rengeteg étel ne menjen kárba.

Fotó: Mészáros Annarózsa

Sarah Cummins az Indianapolis Star napilapnak elmesélte, hogy egy hete mondták le volt vőlegényével az esküvőt, amit a carmeli Ritz Charles rendezvényközpontban tartottak volna. A szakítás okairól és az eltörölt lagziról nem árult el részleteket, de annyit hozzátett, hogy a vacsorát a szerződésük miatt nem lehetett lemondani, és a befizetett összeget sem kérhették vissza. Mivel a 170 vendégre megrendelt ételt nem akarta kidobni, ezért felvette a kapcsolatot a fedélnélküliekről gondoskodó szervezetekkel.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A rászorulóknak szervezett szombati partira érkezőket maga Cummins fogadta.

  "Azt akartam, hogy tudják, legalább annyira megérdemlik, hogy egy ilyen helyen lehessenek, mint bárki más."

  Az elegáns környezethez illő ruhákat és öltönyöket helyi üzletek és helybeli lakosok adományozták a vendégeknek.

  Cummins három nyoszolyólánya, az édesanyja és nagynénéi is segítettek a menyasszonynak a rendezvény lebonyolításában. A vendégek az esküvői tortát is elfogyasztották.

  A 25 éves gyógyszerészhallgató azt is elmesélte, hogy az esküvői költségek jó részét volt vőlegénye, Logan Araujo fedezte, és ő is egyetértett a jótékony célú felajánlással.

  Kommentek:

  Top 16