• Krimi
Faktor

Különös eset a belvárosban: kiderült az áldozatról, hogy bűnös

Egy fiatal fiú véres kézzel ült be egy VII. kerületi szórakozóhelyre.

Egy 18 éves fiú csütörtökön éjfél után beült egy erzsébetvárosi sörözőbe, ahol az alkalmazott észrevette, hogy a fiú keze véres és vágás nyomok vannak rajta. Az alkalmazott értesítette az Országos Mentőszolgálat munkatársait, akik ellátták a fiatal sérüléseit. A fiú elmondta, hogy három férfi támadta meg, majd az egyikük egy késsel megvágta mindkét kézfejét és elvették a pénztárcáját.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A mentősök ezután szóltak a rendőröknek, akik kimentek a feltételezett bűncselekmény helyszínére, ahol valóban találtak vérnyomokat. A vércseppeket követve a végül eljutottak egy Murányi utcai lakáshoz, ahol az ajtó üveges része be volt törve. A nyomozók megállapították, hogy a fiú nem azért sérült meg, mert megtámadták, hanem akkor vágta el a kezét, amikor betörte az üveget. A fiú korábban azért tört be a lakásba, majd a szomszédos lakásba is, mert ott értékek után kutatott, de végül egyik lakásból sem vitt el semmit.

A nyomozók a 18 éves egerfarmosi lakost elfogták, őrizetbe vették és lopási  kísérlet miatt kihallgatták, ő pedig elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a fiú előzetes letartóztatását kérték - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0