• Sport

Érzékeny helyen rúgta meg ellenfelét a kosaras, kikapott a csapata

Az NBA rájátszásban a nyugati főcsoportdöntő harmadik mérkőzését játszották. Az Oklahoma City Thunder ellenfele a Golden State Warriors volt. A Thunder hazai pályán 133 pontot dobott, és megverte a címvédő együttest. Draymond Green eltiltásra számíthat, mert szándékosan rúgta meg Steven Adams férfiasságát. A Cleveland játékosa, Dahntay Jones is hasonló szabálytalanságot követett el, őt már eltiltották.

Fotó: Europress - J Pat Carter/Getty Images

Fotó: Europress - J Pat Carter/Getty Images

Az NBA rájátszásának harmadik mérkőzéseit játszották le szombaton és vasárnap. Mindkét összecsapáson történt egy-egy olyan szabálytalanság, amely az ellenfél nemi szervére irányult, az egyik esetben már meg is született a döntés.

Szombat éjjel a Cleveland Cavaliers elszenvedte első verségét az idei playoffban, miután a Toronto Raptors 99-84-re legyőzte őket. A Cleveland játékosa, Dahntay Jones egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert az NBA keleti döntőjében szándékosan ágyékon ütötte Bismack Biyombót.

Jones ütése:

Vasárnap éjjel még ennél is durvább szabálytalanságot követett el Draymond Green, aki szándékosan a lába között rúgta meg ellenfelét, Steve Adamst.

Green rúgása:

A játékosra úgy nevezett flagrant szabálytalanságot fújtak, ami a kirívó szabálytalanságoknál szokás, valószínű a mozdulat miatt Greent is el fogják tiltani.

A mérkőzést a nagyon jó formában játszó OKC nyerte meg, miután az első három negyedben már 117 pontot dobtak. Russell Westbrook és Kevin Durant összesen 63 pontot szerzett a mérkőzésen. A Thunder játékosai az első félidőben kiemelkedő 52,3 százalékos pontossággal céloztak, de a lepattanózásban és a büntetővonalról is hatékonyabbak voltak.

A meccs öt legszebb jelenete:

A párharcot így 2-1-re vezeti az Oklahoma, a negyedik mérkőzést kedd este játsszák.

Top 0