• Krimi
Mágó Károly
Mágó Károly

Érte ment a diszkóba, útközben hazafele megölte a fiatal lányt

Az a fiatal fiú ölhette meg a 20 éves kakucsi lányt, aki érte ment kocsival a diszkóba még március 5-én - írja több újság is. A fiút elfogták, állítólag ő mutatta meg, hogy hol van a lány holtteste. A lányt egészen eddig eltűntként keresték.

Meggyilkolták azt a fiatal kakucsi lányt, aki vasárnap hajnalban tűnt el. Ahogy azt a Faktor is megírta a lány szombaton egy budapesti, népligeti diszkóból indult haza, amikor nyoma veszett. A térfigyelő kameráknak köszönhetően ugyan egy ideig nyomon tudták követni, hogy merre ment, de mivel nincs minden bekamerázva, azt, hogy pontosan hová nem lehetett megtudni.

A gyilkossággal most egy 20 éves fiút gyanúsítanak. A kihallgatása a rendőrök tájékoztatása szerint most, ezekben a percekben is tart. Azt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, hogy beismerte amit tett, a Blikk azonban úgy tudja, hogy ezt már megtette, sőt azt is ő mutatta meg, hogy a holttestet hol rejtette el.

A rendőrök annyit írnak, hogy a fiatal lány holttestét Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg. A feltételezett gyilkosról és a helyszíni szemléről  pedig ezt a videót tették közzé:

EZT IS AJÁNLJUK:

    Szintén a Blikk szerint a fiatal lány és a fiú ismerték egymást. Sőt a fiúnak kellett volna Kakucsra hazavinnie kocsival a lányt. A lap szerint el is indultak haza, de egy félreeső helyen a fiú erőszakoskodni kezdett a lánnyal, aki nem hagyta magát, ezért a fiú megölte.

    A Bors közben azt írja, hogy maga a fiatal lány hívta fel a fiút, hogy menjen érte kocsival. Azt is írják, gyerekkoruk óta barátok voltak. A lap szerint a fiú családja köztiszteletben áll Kakucson. Az anyja üzemelteti a temető melletti virágboltot, az apja katonatiszt, a nagypapának pedig egy nagy gazdasága van.

    Top 16